Minőség

Szakértői tevékenység végzéséhez mindig nélkülözhetetlen a megbízhatóság, pontosság és precizitás a szakmai tisztesség mellett.

Az ATLANTING Kft.-nél a munkánkat mindig felelősségvállalás mellett végezzük, amely garanciát nyújt megbízóinknak, hogy az általunk meghatározott értékformák megállják helyüket a változó ingatlanpiaci viszonyok mellett is. Rendelkezünk 50 millió Ft káreseményig szakmai felelősségbiztosítással, kötbért, kártérítést soha nem fizetett, erre bírósági, vagy más eljáráson nem kötelezték, lejárt tartozása nincs.


A vagyonértékelést végző kollégáink a felsőfokú végzettség mellett általában rendelkeznek valamilyen speciális szakirányú végzettséggel is, amely egy-egy szakterületen speciális megbízások teljesítésére is alkalmassá teszi vállalkozásunkat.


Rendelkezünk az alábbi szakképesítéssel

- EUFIM Ingatlanértékelő  TANÚSÍTVÁNY
- ENERGETIKAI  TANÚSÍTVÁNY

- felsőszintű ingatlanvagyon-értékelői és közvetítői (OKJ 54 3439 02 )  (2006. szeptember 1-től alapkövetelmény üzletszerű vagyonértékelői tevékenység végzéséhez)

- felsőszintű Ingatlankezelő ( OKJ 54 7899 03 ) 
- Termőföld értékbecslő
- Műemlék értékbecslő
- Teljes körű Épületenergetikai szakértő (ENt-SZ)
- Gépek, berendezések értékelése
- Ipari ingatlanok értékelése

A jövőre vonatkozóan a cégnél dolgozó valamennyi értékbecslővel szemben elvárás az OKJ 54-es szakképesítés és EUFIM szakmai tanúsítás megszerzése. Részt veszünk azokon a továbbképzéseken és tréningeken, amelyek hozzájárulnak a vállalt munka magasabb minőségben történő elvégzéséhez. Munkánkat igyekszünk a legmagasabb szakmai színvonalon teljesíteni.